Skip to main content

ΝΔ για Σκουριές: Σκουριασμένα μυαλά διώχνουν τις επενδύσεις (video)

Στο βίντεο παρατίθενται πρωτοσέλιδα και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, που ακολούθησαν την ανακοίνωση της Eldorado Gold.

«Η κυβέρνηση αυτή είναι φιλική προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις». Την φράση αυτή του Αλέξη Τσίπρα, από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, χρησιμοποιεί η ΝΔ σε ένα νέο σποτ, διάρκειας 36 δευτερολέπτων, που «ανέβασε» σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να καταδείξει την αντίφαση μεταξύ των λόγων και των έργων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στο βίντεο παρατίθενται πρωτοσέλιδα και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, που ακολούθησαν την ανακοίνωση της Eldorado Gold για τα έργα στις Σκουριές, όσο και άλλες περιπτώσεις, όπως το Ελληνικό ή το αιολικό πάρκο στον Καφηρέα.

Η φωνή του πρωθυπουργού, που δηλώνει ότι η κυβέρνηση είναι «φιλική προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις», εξακολουθεί να ακούγεται, την ώρα που στο βίντεο παρατίθενται τα δημοσιεύματα, καταλήγοντας σε αυτό με τον σύμβουλο στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, να στέλνει στα... τσακίδια την Eldorado.

Και καταλήγει: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».