Skip to main content

ΝΔ για ερωτηματολόγιο νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Να το σταματήσει ο Τσίπρας

Η Νέα Δημοκρατια καλεί «έστω και τώρα τον Αλέξη Τσίπρα, που διετέλεσε στέλεχος και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, να παρέμβει».

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το ερωτηματολόγιο που εκδόθηκε από την νεολαία του κυβερνώντος κόμματος.

«Δυστυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ το αδύνατο και το παράνομο γίνεται κανονικό», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας πως «σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, σε κάθε λογικό άνθρωπο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Εκεί παρουσιάζονται ως αποδεκτές εναλλακτικές συμπεριφορές, αλλά και μια σειρά προκλητικές και παράνομες πράξεις», σχολιάζει η Πειραιώς και καλεί «έστω και τώρα τον κ. Τσίπρα, που διετέλεσε στέλεχος και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, να παρέμβει σταματώντας αυτόν τον εκτροχιασμό».  

Σημειώνεται πως σε ερωτηματολόγιο η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του 1ου της Συνεδρίου, επιχειρεί να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της, θέτοντας ορισμένα καίρια ερωτήματα για το προφίλ των ερωτηθέντων.

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, καλούν τους συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως: «Συμμετέχετε σε αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) ;»

«Συμμετέχετε σε καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους (γραφεία πολιτικών, τραπεζικά καταστήματα) ή εάν δίνουν το παρόν σε βίαιες διαδηλώσεις;».