Skip to main content

ΝΔ για δηλώσεις Ξυδάκη: Ανεπαρκής, ιδεοληπτική και ανίκανη η κυβέρνηση

Ο κ. Ξυδάκης παραδέχεται, με σημερινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι το πρωθυπουργικό γραφείο δεν είναι συγκροτημένο, αναφέρει η Πειραιώς.

Έντονη κριτική ασκεί στην κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης, Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ ενός ανασχηματισμού μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης (δείτε εδώ).

«Ο κ. Ξυδάκης παραδέχεται, με σημερινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι το πρωθυπουργικό γραφείο δεν είναι συγκροτημένο, ώστε να συντονίζει την εργασία της κυβέρνησης», αναφέρει η Πειραιώς και προσθέτει:

«Ανακάλυψε, ξαφνικά, αυτό που όλη η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί, εδώ και πολύ καιρό. Ότι με επιλογές τύπου Καρανίκα και διορισμούς ημετέρων η χώρα θα βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στο βούρκο της κρίσης», αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει «αυτή η ανεπαρκής, ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση είναι η χειρότερη που γνώρισε η χώρα, από τη Μεταπολίτευση και έπειτα. Γι' αυτό η χώρα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή».