Skip to main content

ΝΔ: Εκκωφαντική η σιωπή Μαξίμου για Καμμένο και σχέδιο Βαρουφάκη

Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια, αναφέρει, σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση - Τι απαντά το Μαξίμου

Τη στάση της κυβέρνησης κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία για τις υποθέσεις των συνομιλιών του ΥΕΘΑ με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών αλλά και του σχεδίου Βαρουφάκη λέγοντας ότι το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο.

«Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα. Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη. Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της.
 
Αναρωτιέται ακόμα γιατί «εκτός από τον κ. Τσίπρα σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου».
 
Η ΝΔ τονίζει ότι «όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια», για να καταλήξει λέγοντας ότι για αυτόν τον λόγο πρέπει να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα.

Κύκλοι του Μαξίμου, απευθυνόμενοι στη ΝΔ, απαντούν: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να σταματήσετε τις ανοησίες».