Skip to main content

ΝΔ: Έχουμε «πολωνοποίηση» της πολιτικής ζωής- Απάντηση Μαξίμου

Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι δεδομένη, τώρα όμως έχουμε και πολωνοποίηση, λέει η ΝΔ. Επιβεβαιώνουν τον πανικό τους απαντά το Μαξίμου.

Για «πολωνοποίηση» της πολιτικής ζωής έκανε λόγο πηγή της Νέας Δημοκρατίας σε σχόλιό της για την υπόθεση της Novartis, με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου να τονίζουν από την πλευρά τους πως τέτοιες αναφορές έχουν μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό της Δικαιοσύνης.

«Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι δεδομένη, τώρα όμως έχουμε και πολωνοποίηση», σχολίασε ανώτατη πηγή της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως πρόσθεσε, πρόκειται για πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, ενώ συμπλήρωσε πως «όταν δεν έχουμε διάκριση εξουσιών, δεν έχουμε κράτος δικαίου».

Απαντώντας στο συγκεκριμένο σχόλιο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου ανέφεραν πως «οι αναφορές σε “πολωνοποίηση”, σχέδια εξόντωσης, σκευωρίες και “κουκουλοφόρους” μάρτυρες μοναδικό στόχο έχουν τον εκφοβισμό της Δικαιοσύνης και των θεσμών».

«Το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν τον πανικό τους και να αυτοεξευτελίζονται», πρόσθεσαν οι ίδιοι κύκλοι.