Skip to main content

ΝΔ: Δεν θα ξεφύγει η κυβέρνηση από τα ερωτήματα των πολιτών

Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να απροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου, αναφέρει η Πειραιώς.

Για νέες συκοφαντίες του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου σε σχέση το πόθεν έσχες της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι, «ενώ γνωρίζει, βέβαια, ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Bουλής», κάνει λόγο η ΝΔ.

«Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να απροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου. Η Κυβέρνηση, ωστόσο, δεν θα ξεφύγει από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες: Ποιος έβαλε μεσάζοντα σε μια διακρατική συμφωνία και γιατί χάθηκαν 66 εκ. ευρώ από τις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα;», διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση.

Νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας το εξώδικο της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του ίδιου, του κ. Παππά και εφημερίδων, τόνισε πως πρόκειται για ένδειξη αδυναμίας.

«Η κυρία Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και σύζυγος του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να μάθει να δέχεται ερωτήσεις και κριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.