Skip to main content

Χρέη αναπληρωτή γραμματέα στη ΝΔ αναλαμβάνει ο Νίκος Ταχιάος

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για τιμητική απόφαση

Στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού επιστρέφει, ύστερα από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη κάνοντας λόγο για τιμητική απόφαση. «Επιστρέφω στην κομματική καθημερινότητα, με ολίγον τρακ και αρκετό άγχος είναι αλήθεια, μετά την τιμητική απόφαση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη να οριστώ Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη και ελπίζω να συμβάλω στην επιτυχία της προσπάθειάς του», σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Ταχιάος πρόσθεσε ότι «ως μηχανικός μου αρέσουν τα μετρήσιμα αποτελέσματα, παρά την εντύπωση που έχετε όσοι με ξέρετε από το Facebook πως προτιμώ τα πολλά λόγια. Φυσικά, αν εφεξής διαπιστώσετε ότι ο λόγος μου είναι λίγο πιο formal απ' όσο έχετε συνηθίσει, τώρα πια καταλαβαίνετε την αιτία» για να συμπληρώσει με χιουμοριστικό ύφος πως «όταν αποφασίσεις να βρέξεις τα πόδια σου πρέπει να ξέρεις ότι κι ένα απλό γλίστρημα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο και το σημαντικότερο, όχι μόνο για σένα, αλλά για άλλους που δεν φταίνε»

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ταχιάος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και μέλος στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.