Skip to main content

ΝΔ: Ανίκανη να διαχειριστεί μια κακοκαιρία η κυβέρνηση

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αδιαφορεί για τους πρόσφυγες που παγώνουν μέσα στις σκηνές και τους μεταφέρει σε πλοίο που είναι ακατάλληλο».

Ανίκανη να διαχειριστεί «όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία.

«Την ίδια στιγμή που η χώρα παραμένει κολλημένη σε τέλμα οικονομικής απραξίας, η καθημερινότητα των Ελλήνων πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδεικνύει πως, όχι μόνο δεν μπορεί να διαχειριστεί μια κακοκαιρία, αλλά με την ανικανότητά της, παραλύει τον κρατικό μηχανισμό», αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αδιαφορεί για τους πρόσφυγες που παγώνουν μέσα στις σκηνές και τους μεταφέρει σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, που δεν είναι κατάλληλο», ενώ «εγκλωβίζει εκατοντάδες επιβάτες μέσα στα τρένα, με την αβελτηρία της και απαξιώνει τις μεταφορές».

Καταλογίζει επίσης στην κυβέρνηση ότι «εκτοξεύει την τιμή των καυσίμων στα ύψη, την ώρα που δεν καταβάλλει το επίδομα θέρμανσης στους δικαιούχους», αλλά και ότι «αφήνει χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση δεκάδες νησιά και χωρίς νερό ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πέρα από την οικονομία, αποδεικνύει την ανικανότητά της σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών, προσθέτοντας τους επιπλέον βάρη και οδηγώντας τους σε αγανάκτηση και απόγνωση. Δείγμα του “ανθρωπισμού” της, βίωσε όλη η κοινωνία, την τελευταία εβδομάδα» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.