Skip to main content

ΝΔ: Ανεύθυνη και τυχοδιωκτική η συμπεριφορά κυβέρνησης και Βερναρδάκη

Νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, είχε δηλώσει στον Real FM πως το ζήτημα της ποσοτικής χαλάρωσης είναι δευτερεύον.

Έντονη κριτική ασκεί η ΝΔ προς την κυβέρνηση και τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη, για τις σημερινές δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real πως το θέμα της ποσοτικής χαλάρωσης τον Μάρτιο είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά τους ως «ανεύθυνη και τυχοδιωκτική», ενώ επισημαίνει ότι «ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε, από τον Οκτώβριο του 2016, "απόλυτη ανάγκη" να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση» και πως «ο κ. Δραγασάκης δήλωνε ότι είναι απαραίτητη η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση μέχρι τον Μάρτιο 2017, για να μη χαθεί το χρονοδιάγραμμα εξόδου στις αγορές το 2018».

Στην ανακοίνωση παρουσιάζεται η δήλωση του κ. Βερναρδάκη, με τη ΝΔ να τονίζει πως η συμπεριφορά τους είναι ανεύθυνη και τυχοδιωκτική. «Όλοι τώρα συνειδητοποιούν γιατί, με αυτήν την κυβέρνηση, η χώρα βυθίζεται καθημερινά και δεν μπορεί να βγει από την κρίση», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.