Skip to main content

Ναυάγιο στον Άρη με Παπαδόπουλο, ανανέωσε με τον ΟΦΗ

Ο Κιλκισιώτης τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Κριτικών για τα επόμενα τρία χρόνια

Στον πάγκο του ΟΦΗ, για τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Κιλκισιώτης προπονητής απάντησε αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας από τον Άρη, κάτι που επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η κρητική ΠΑΕ, που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον «Παπ», για την επόμενη τριετία.

Πλέον, στο προσκήνιο για τον Άρη επανέρχεται η περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη, την ώρα που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, "είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κιλκισιώτης προπονητής δήλωσε:

«Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου και χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».