Skip to main content

«Ναυάγιο» με Μποκανί στον Ολυμπιακό, κόπηκε στα ιατρικά

Ο 31χρονος Κογκολέζος είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους, αλλά πλέον η ομάδα του Πειραιά στρέφεται σε άλλους μετεγγραφικούς στόχους

Ο Ντιμερσί Μποκανί δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κάτι που σημαίνει ότι η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό χαλάει και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ξανά στην αναζήτηση επιθετικού.

Ο 31χρονος παίκτης από το Κονγκό είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, έφτασε χτες στην Αθήνα και σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και καθιερωμένους πριν από την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής.

Κι εκεί φάνηκε πως το πρόβλημα υφίσταται, σε τέτοιο βαθμό που θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει ο παίκτης στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε για τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε ο Μποκανί παλαιότερα και το είχε θέσει αυτό στις συζητήσεις που έγιναν, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους πως το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί.

Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε σήμερα και πλέον η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένη να μην προχωρήσει τη μεταγραφή και να τη σταματήσει.

Μοιραία οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να στραφούν σε άλλες κατευθύνσεις για τη θέση του κεντρικού επιθετικού, στην οποία η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, καθώς με την αποχώρηση και του Καρντόσο, έχει απομείνει μόνο ο Ανσαριφάρντ.