Skip to main content

ΕΕΘ: Στήριξη στο στεγασμένο εμπόριο και στο μαγαζί της γειτονιάς (vid)

Το Επιμελητήριο τονίζει ότι τα μαγαζιά της γειτονιάς και οι παραδοσιακές αγορές της πόλης παρέχουν αγαθά ποιοτικά αλλά και εξυπηρέτηση με ανθρωπιά

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να προτιμούν τα μαγαζιά της γειτονιάς, το στεγασμένο εμπόριο και τις παραδοσιακές αγορές, απευθύνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σε μήνυμά του, το Επιμελητήριο τονίζει στους καταναλωτές ότι τα μαγαζιά της γειτονιάς και οι παραδοσιακές αγορές της πόλης παρέχουν αγαθά ποιοτικά αλλά και εξυπηρέτηση με βασικό στοιχείο την ανθρωπιά. «Προτιμώντας τους επαγγελματίες της πόλης είμαστε ήσυχοι ότι τα αγαθά που προμηθευόμαστε είναι υγιεινά και ποιοτικά», αναφέρει και προσθέτει:

«Ο κάθε επαγγελματίας είναι εκεί και γνωρίζει πολύ καλά να τιμά την εμπιστοσύνη μας. Επιπλέον, προτιμώντας τα παραδοσιακά μαγαζιά ενισχύουμε την τοπική οικονομία, τα χρήματά μας μένουν στον τόπο μας!». 

Ακούστε το διαφημιστικό σποτ, που έχει ως εξής:

«Με μια ζεστή καλημέρα και ένα χαμόγελό τους μπορούν να μου φτιάξουν την μέρα. Με φωνάζουν με το όνομά μου. Ρωτάνε πάντα τι κάνω εγώ και τα παιδιά μου. Με εξυπηρετούν αμέσως και είναι πάντα κοντά μου. Γι’ αυτό διαλέγω αυτά τα μαγαζιά για να κάνω τις αγορές μου. Με συμφέρει να πηγαίνω στα καταστήματα της γειτονιάς μου που βρίσκονται δίπλα μου. Στήριξε και εσύ έμπρακτα τους επαγγελματίες της γειτονιάς σου και έτσι τα χρήματά μας επιστρέφουν σε εμάς. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στους δικούς μας ανθρώπους».