Skip to main content

Να περάσει ο επόμενος για τον ΠΑΟΚ, 3-0 τον Απόλλωνα (video)

Ο ''Δικέφαλος'' χωρίς να φορτσάρει κέρδισε την ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' πετυχαίνοντας έτσι την 9η του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην Τούμπα

Την ένατη του νίκη σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες φέτος στη Super League πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ''Δικέφαλος'' μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με στόχο ένα γρήγορο γκολ και λίγο έλειψε να το πετύχει στο 5΄όταν από τα αριστερά ο Μακ γύρισε τη μπάλα προς τον Πέλκα που πλάσαρε αλλά ο Ναδάλες απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς όταν στο 27' ο Πρίγιοβιτς συνδυάστηκε υπέροχα με τον Μακ, που εκμεταλεύτηκε το λάθος του Τσουκαλά κλέβοντας τη μπάλα, και ο Σλοβάκος πλάσαρε εύστοχα τον Χουάντερσον για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το ημίχρονο αποκτώντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη όταν στις καθυστερήσεις ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Κονέ άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον πετυχαίνοντας αυτογκόλ για το 2-0.

Οι ''ασπρόμαυροι'' έφτασαν κοντά σε ένα ακόμη γκολ με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 46΄, ο Μαουρίσιο βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Πέλκα που βγήκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον αλλά η λόμπα που επιχείρησε πέρασε εκτός εστίας.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Απόλλωνα χάθηκε στο 56΄όταν ο Ναδάλες εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βαρέλα και σούταρε στην κίνηση με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μεγαλώσει το προβάδισμά του όταν ο Κάμπος συνδυάστηκε ωραία με τον Πέλκα αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάντερσον με τη μπάλα να του στρώνεται ξανά αλλά ούτε με τη δεύτερη προσπάθεια που επιχείρησε δεν κατάφερε να νικήσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

To κερασάκι στην τούρτα για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε στο 90΄+ 1΄όταν ο Μάτος βρήκε με ωραία μπαλιά τον Πρίγιοβιτς και αυτός εκτέλεσε τον Χουάντερσον πετυχαίνοντας το τελικό 3-0.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (Σάχοβ 86΄), Κάμπος (Λημνιός 77΄), Πέλκας (Ελ Καντουρί 81΄), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Χουάντερσον, Κούρος (Χουάρες 66΄), Μπαρτολίνι, Ζησόπουλος, Στάθης, Τσουκαλάς (Μενδρινός 74΄), Κοντοές, Ναδάλες, Κονέ, Ντεβέσα (Αλίβοντιτς 80΄), Αλμπάνης.