Skip to main content

Να πάρει το... αίμα του πίσω για το 2014 θέλει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Το προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να αποκτήσει ο Δικέφαλος, ο οποίος αντιμετωπίζει το «τριφύλλι» - Οι σκέψεις Ίβιτς

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:00), σε μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό και τη βαριά ήττα (4-1) από το «τριφύλλι» το 2014, στο ΟΑΚΑ.

Τρεις μέρες μετά την επιβλητική επικράτηση στο αντίστοιχο ντέρμπι της Τούμπας για το πρωτάθλημα (3-0), οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και δηλώνουν έτοιμοι για έναν απαιτητικό πρώτο ημιτελικό.

Στην αποστολή του Δικεφάλου συμπεριελήφθη ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος επέστρεψε δύο εβδομάδες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό για την αποθεραπεία του.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Σέρβος τεχνικός, Βλάνταν Ίβιτς, αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τους «ασπρόμαυρους». Την εστία του Δικεφάλου θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του –από δεξιά προς αριστερά– θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς.

Στη μεσαία γραμμή, εκτός απροόπτου, θα αγωνιστούν οι Σάχοφ, Κάνιας και Τσίμιροτ, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ενρίκε, Μπίσεσβαρ και Αθανασιάδης, ως αιχμή του δόρατος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Κίτσιου, Βαρέλα, Πέλκας, Ουάρντα, Κάμπος, Ματθαίου και Κουλούρης.