Skip to main content

Μύρισε Σέρρες... στην Αθήνα

Κάθε προσδοκία ξεπερνά ο αριθμός των επισκεπτών στην έκθεση Σερραϊκών προϊόντων, που άνοιξε τις πύλες της στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ, στην πλατεία Συντάγματος.
Κάθε προσδοκία ξεπερνά ο αριθμός των επισκεπτών στην έκθεση Σερραϊκών προϊόντων, που άνοιξε τις πύλες της στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ, στην πλατεία Συντάγματος, χθες, Πέμπτη 22 Απριλίου 2010.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων που πραγματοποίησε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη, χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που κατέκλυσαν τον εκθεσιακό χώρο, ενημερώθηκαν για τον Νομό Σερρών, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και για τους τουριστικούς μας προορισμούς που προσφέρονται για «αποδράσεις» των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα του Νομού που παρασκευάζονται επί τόπου στην πλατεία Συντάγματος και στον εκθεσιακό χώρο.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την επισκεψιμότητα στην έκθεση εξέφρασαν κατά τους σύντομους χαιρετισμούς τους ο Υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, ο Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν.Σερρών Δήμαρχος Σερρών κ. Ιωάννης Βλάχος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αρης Δρογαλάς.

Από την πλευρά της, η κα Κατσέλη συνεχάρη τους διοργανωτές και αναφέρθηκε στις επιχειρηματικές δυνατότητες και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη, που αποτελεί ζητούμενο για τη χώρα.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν όλοι οι Βουλευτές του Νομού Σερρών κ.κ. Στάθης Κουτμερίδης, Μιχάλης Τζελέπης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Αναστάσιος Καρυπίδης, Ηλίας Πολατίδης, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Πουσσαίος, Βουλευτές πολλών περιφερειών, διακεκριμένοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της χώρας, ενώ βροντερό «παρών» έδωσαν οι πρόεδροι και τα μέλη της ομοσπονδίας και των σερραϊκών συλλόγων της πρωτεύουσας.