Skip to main content

Στην κρεπερί που μπούκαρε το ΙΧ δημοτικός σύμβουλος: «Κόκκινος χάρος»

Ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης περιέγραψε στο facebook σε ανάρτησή του το περιστατικό και τα όσα έζησε χθες βράδυ

Μάρτυρας στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ σε κατάστημα - κρεπερί στην περιοχή της Κ. Τούμπας ήταν ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Ο ίδιος περιέγραψε στο facebook σε ανάρτησή του το περιστατικό και τα όσα έζησε. Στην περιγραφή του μιλά για εκκωφαντικό θόρυβο και το τράνταγμα και όπως αναφέρει, εάν δεν είχαν αλλάξει θέση λίγο νωρίτερα θα ήταν νεκροί.

«Μεγάλη η χάρη της. 25 Ιουλίου 2017. Παραμονή της Αγίας Παρασκευής. Θα θυμόμαστε αυτή την ημερομηνία για την υπόλοιπη ζωή μας. Ζούμε και το οφείλουμε σε αυτή. Άλλοι θα πουν θέμα τύχης. Άλλοι μας χρωστούσε η ζωή χρόνια. Όπως και να έχει, ακόμα έχω στα αυτιά μου τον εκκωφαντικό θόρυβο και το τράνταγμα με την παγωμένη αίσθηση του "κόκκινου χάρου" στον αριστερό μου αγκώνα. Ζούμε γιατί αλλάξαμε θέση λόγω του αγώνα. Αν παραμέναμε στην αρχική, θα είμασταν νεκροί. Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος», γράφει χαρακτηριστικά ο κ.Ζαχαριάδης.

«Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση της υγείας των τραυματισθέντων συμπολιτών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του ΕΚΑΒ που ήρθαν σε 3' λεπτά, όπως και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που βρέθηκαν δίπλα μας αμέσως. Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις οικογένειες σας», καταλήγει ο κ. Ζαχαριάδης.