Skip to main content

Μπουτάρης σε Καλαφάτη: Δεν είμαι γουρούνι όρθιο, έχω ευαισθησίες

Τους «Εντάξει» τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν θέλω να είμαι ένας από εσάς, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερο τρόπο απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στα πυρά που δέχθηκε από την αντιπολίτευση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

«Δεν είναι γουρούνι όρθιο, έχω ευαισθησίες», απάντησε ο κ. Μπουτάρης στην επίθεση που εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν χρησιμοποίησε τέτοιο χαρακτηρισμό.

«Με κατηγορήσατε ότι δεν έχω λυπηθεί μέσα μου. Εάν θεωρειται κύριε Καλαφάτη ότι είμαι γουρούνι όρθιο και δεν λυπάμε μέσα μου. Εάν είμαι γουρούνι, δεν θα λυπάμε μέσα μου, αλλά προφανώς δεν είμαι γουρούνι, έχω ευαισθησίες και δεν μπορείς να φανταστείς πόσες είναι», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

«Ευχαριστώ πολύ που με ανακήρυξες επίτιμο δήμαρχο» απάντησε ο κ. Μπουτάρης στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Στ. Καλαφάτη.

Τον κατηγόρησε ότι ο ίδιος ασκεί επικοινωνιακή πολιτική και πως η αντιπολίτευση δεν λέει για τα καλά της διοίκησης. Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε ότι δεν είπε ότι θα κάνει ΕΔΕ. «Είπα θα δούμε αν θα κάνω ΕΔΕ. Προηγείται ο εσωτερικός έλεγχος. Προηγείται πλέον ο Εισαγγελέας από οτιδήποτε άλλο» σημείωσε.

Όπως είπε, «στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν αν και τι ευθύνη είχε ο δήμαρχος. Όλοι έχετε φαγωθεί να πέσουν κεφάλια. Παραιτήθηκε ο Γενικός γραμματέας, Θωμάς Ψαρράς. Του είπα κάτσε εκεί που κάθεσαι. Δεν έχει βγει ότι δεν έχεις κάνει καλά τη δουλειά σου».

«Τους Εντάξει τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν θέλω να είμαι ένας από εσάς. Ότι και να λέτε είστε μειοψηφία. Η έπαρση είναι δικιά σας. Αν θεωρείτε ότι είμαι γουρούνι όρθιο, λυπάμαι πάρα πολύ» τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Καλαφάτη.