Skip to main content

Μπουτάρης: Να αγαπάμε τον απέναντί μας χωρίς διακρίσεις (φωτο)

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δημαρχείο της πόλης και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες από μπάντες και χορωδίες της πόλης ακούστηκαν σήμερα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης υποδέχτηκε την χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων, την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, μαθητές του 7ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.

Ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη και δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθεί η ζωή μας είναι να αγαπάμε τον απέναντί μας χωρίς διακρίσεις. Από πλευράς της Δημοτικής Αρχής η δέσμευση είναι να δουλέψουμε περισσότερο και αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ».

Τα κάλαντα άκουσε από τη μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν, έψαλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο ο Σύλλογος Αθλουμένων ατόμων με Αναπηρία «ο Φίλιππος» και ο Σύλλογος Παιδιών με Σύνδρομο Down  Ελλάδας.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο μαθητές από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο.