Skip to main content

Μπουτάρης: Μία ομάδα της Θεσσαλονίκης σε κάθε άθλημα

Το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης και τιμήθηκαν από το Δήμο για την κατάκτηση του νταμπλ.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, παρέα με τα δύο τρόπαια που κατέκτησε, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. 
 
Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση του «Δικεφάλου» τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του: «Αν και είμαι Αρειανός χαίρομαι πάντα όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ γιατί είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης».
 
Παράλληλα, επανέλαβε και πάλι πως η πόλη θα πρέπει να έχει μία ομάδα σε κάθε άθλημα, αν θέλει να είναι ανταγωνιστική και να έχει διακρίσεις. «Στον επαγγελματικό αθλητισμό τα πράγματα έχουν αλλάξει, δεν είναι όπως παλιά. Χρειάζεται να φτιάξουμε ανταγωνιστικές ομάδες που θα υποστηρίζει όλη η πόλη. Τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, τον Άρη στο μπάσκετ και τον Ηρακλή στο βόλεϊ. Ας κρατήσουμε τον ανταγωνισμό για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα», είπε χαρακτηριστικά επικαλούμενος την διοικητική εμπειρία του στο μπάσκετ του Άρη, όπου ως γνωστόν ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες που έχει γνωρίσει ο ελληνικός αθλητισμός.
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, μοίρασε συγχαρητήρια στα στελέχη του ΠΑΟΚ, αναφέροντας: «Το πρωτάθλημα αυτό που κατέκτησε για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του συλλόγου, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, ώστε να ασχοληθούν με το άθλημα» και προσθέτοντας αστειευόμενος προς τον δήμαρχο: «Έχουμε βέβαια το θέμα ότι το κύπελλο θα το κρατήσει και ένας Αρειανός».