Skip to main content

Μπουτάρης και Θεοδωράκης μετρούσαν τα... βραχιόλια τους (vid)

«Μου είπε η κόρη μου ότι δεν γίνεται ο Μπουτάρης να έχει περισσότερα από σένα», είπε ο κ. Θεοδωράκης στον δήμαρχο που... σήκωσε το γάντι

Τα... βραχιόλια τους μετρούσαν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη συνάντησή τους στο δημαρχείο της πόλης.

«Μου είπε η κόρη μου ότι δεν γίνεται ο Μπουτάρης να έχει περισσότερα από σένα», είπε χαριτολογώντας ο κ. Θεοδωράκης και τότε ο δήμαρχος άρχισε να μετράει πόσα βραχιόλια φοράει.

«Τα είχες ή τα αγόρασες για την επίσκεψη;», ρώτησε ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, για να απαντήσει ο κ. Θεοδωράκης πως ειναι η καλοκαιρινή ενδυμασία και ότι στη Βουλή θα τα βγάλει.

Τότε ο αντιδήμαρχος σχολίασε ότι δεν έχει και τατουάζ, για να απαντήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού πως δεν... προλάβαινε.

Τον κ. Θεοδωράκη συνοδεύουν ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς, ο αντιδήμαρχος τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, και η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου.