Skip to main content

Μπουτάρης: Κάλλιο αργά παρά ποτέ κ.Γκιουλέκα

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει τις προτάσεις για το περιβάλλον που εξήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Γκιουλέκας η παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», σημειώνοντας ότι ο υποψήφιος της ΝΔ υιοθέτησε
Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει τις προτάσεις για το περιβάλλον που εξήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Γκιουλέκας η παράταξη του Γ. Μπουτάρη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεών, ο κ. Γκιουλέκας υπό την εποπτεία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Σταύρου Δήμου, έχει υιοθετήσει προτάσεις που η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» είχε καταθέσει ακόμη από το  2006».

«Ο κ . Γκιουλέκας έρχεται με χρονοκαθυστέρηση πολλών ετών να υποστηρίξει την πάγια θέση μας για τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου στους χώρους της ΔΕΘ και του Γ.Σ.Σ., την ανάπλαση της περιοχής των Λαχανόκηπων και των παλιών βυρσοδεψείων» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η παράταξη του Γ. Μπουτάρη, τονίζοντας παράλληλα ότι η παρουσίαση των σχεδίων αυτών δεν συνοδεύτηκε «από πεζά πράγματα όπως : τεκμηρίωση, πιθανές πηγές χρηματοδότησης  , χρονοδιαγράμματα».

«Ελπίζουμε ότι ο Κώστας Γκιουλέκας, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο , θα  συνεχίσει να υποστηρίζει τα όσα εχθές ανακοίνωσε και θα συνεργαστεί μαζί μας για να αλλάξουμε τη Θεσσαλονίκη» καταλήγει η ανακοίνωση για του συνδυασμού του Γ. Μπουτάρη.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας» η δημοτική παράταξη του Κ.Γκιουλέκα τονίζει:  «Ο συνδυασμός μας παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής αναβάθμισης της Θεσσαλονίκης, που με εντολή των πολιτών θα αρχίσουμε να υλοποιούμε από την πρώτη ημέρα της θητείας μας. Αφήνουμε στους άλλους το ρόλο του σχολιαστή των προτάσεών μας».