Skip to main content

Μπουτάρης: Ανοσιούργημα η κυβέρνηση με τον Καμμένο

«Χρειάζεται ψυχραιμία» επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην αντίδραση των δημάρχων για την ΠΝΠ.

«Χρειάζεται ψυχραιμία» επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην αντίδραση των δημάρχων για την ΠΝΠ και τα διαθέσιμα των φορέων. «Εμένα δε με βρίσκουν σύμφωνο αυτές οι αντιδράσεις. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί μας παρακολουθεί ο κόσμος» υπογράμμισε, μιλώντας το πρωί στον Σκάι.

Ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι φιλοκυβερνητικός», κάνοντας λόγο για «αντιθέσεις και σφάλματα πέρα από κάθε λογική». Ωστόσο, όπως είπε, «στη διαπραγμάτευση πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση», αν και υπογράμμισε πως πρέπει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. «Πρέπει να βγει η χώρα από το λούκι, να ανασάνει ο κόσμος» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε στον Πάνο Καμμένο είπε: «Δε γίνεται ένας πολιτικός να βγαίνει και να λέει λιντσάρετε έναν δήμαρχο». Όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, «η κυβέρνηση είναι ανοσιούργημα με τον Καμμένο».