Skip to main content

Μπουτάρης: Ανεγκέφαλοι όσοι χαρακτηρίζουν ρατσιστή τον Γαβότση (video)

«Οποιοσδήποτε μέσα στην κοινωνία, όταν δέχεται κάτι καινούργιο ξένο από αυτόν, δικαιολογημένα έχει κάποιες επιφυλάξει», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Σκληρές φράσεις κατά όσων αποκάλεσαν τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου ρατσιστή χρησιμοποίησε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα, στη διάρκεια της συνάντησης των δημάρχων Κεντρικής Μακεδονίας με τον Γιάννη Παντή.

Ανεγκέφαλους χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όσους χαρακτήρισαν την αντίδραση του δήμαρχου Ωραιοκάστρου ρατσιστική και φασιστική. «Οποιοσδήποτε μέσα στην κοινωνία, όταν δέχεται κάτι καινούργιο ξένο από αυτόν, δικαιολογημένα έχει κάποιες επιφυλάξεις. Αυτό δεν θα πει ότι ειναι ρατσιστής», σημείωσε, κάνοντας λόγο για δικαιολογημένες ανησυχίες.

Για γόνιμο διάλογο ο οποίος όμως έπρεπε να γίνει νωρίτερα έκανε λόγο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης αναφορικά με τη συνάντηση με τον γγ Παιδείας. Τόνισε ότι έγιναν αποδεκτά σειρά ζητημάτων που έθεσαν οι δήμαρχοι. «Ζητήσαμε ισομερή κατανομή των παιδιών και σε όμορους δήμους που δεν έχουν δομές φιλοξενίας, θέσαμε θέματα υγιεινής και καθαριότητας. Περιμένουμε τη σωστή υλοποίηση», τόνισε ο κ. Γαβότσης.