Skip to main content

Μπούμπουρας: Έχω μιλήσει για τον Άρη αλλά χρειάζομαι χρόνο

Ο Λημνιός επιχειρηματίας υπογράμμισε πάντως πως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση για την εμπλοκή του στους «κιτρινόμαυρους»

Τα σενάρια του ενδεχόμενου εμπλοκής του στον Άρη επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο Παντελής Μπούμπουρας, υπογραμμίζοντας πάντως ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη, μια και χρειάζεται χρόνο για συναντήσεις και επαφές, πριν προχωρήσει ή όχι στο καθοριστικό βήμα.

Συγκεκριμένα, ο Λημνιός επιχειρηματίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το «Yellow Radio» εκτός αέρα, μετέφερε τα εξής σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Ναι έχω μιλήσει για τον Άρη. Συναντήθηκα δυο φορές με ανθρώπους του Άρη, αλλά δεν γνωρίζω εάν εκπροσωπούσαν τον επίσημο Άρη. Θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Άρη, αλλά πριν και εάν γίνει επίσημη πρόταση θέλω να κάνω επαφές με δικούς μου ανθρώπους στην Αθήνα μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Χρειάζομαι χρόνο».

Ο Μπούμπουρας είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, με καταγωγή από την Λήμνο και αυτές τις μέρες είναι στην Ουκρανία και στο Κίβεο για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με το «Pressaris»,  ο επιχειρηματίας θα είναι το Σαββατοκύριακο στην Λήμνο, όπου θα παραβρεθεί σε βάπτιση (γίνεται νονός ο γιος του) στο χωριό της γενέτειράς του Κοντοπούλι, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες νέες επαφές.