Skip to main content

Μπουμπένκο: Στόχος να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει

Ένα στόπερ και δύο επιθετικούς θα χρειαστεί ο Ηρακλής για να ολοκληρωθεί το πάζλ των μεταγραφών, σύμφωνα με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος μαζί με τους παίκτες θα δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστ

Ένα στόπερ και δύο επιθετικούς θα χρειαστεί ο Ηρακλής για να ολοκληρωθεί το πάζλ των μεταγραφών, σύμφωνα με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος μαζί με τους παίκτες θα δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική που θα έχει ως στόχο να κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων.

 

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Πορταριά. Ο Σλοβάκος αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Ο στόχος είναι ο Ηρακλής να γίνει μια οικογένεια ενωμένοι σαν γροθιά. «Στην ομάδα κάναμε αρκετές αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα αποτελούν προσεγμένες κινήσεις, που θα περάσουν από αναλυτικό έλεγχο και παράλληλα θα έχουν ποιότητα και βεβαίως δε θα ξεφεύγουν από τις οικονομικές δυνατότητες».

 

Ο Μπουμπένκο μίλησε και για την προετοιμασία. «Θέλουμε να συγκεντρωθούμε ενωμένοι όλοι μαζί σ’ ένα χώρο, σαν μια οικογένεια. Επιθυμούμε να γίνουμε δυνατοί τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση. Θα διεξαχθούν πολλές ομιλίες προς τους παίκτες. Η φιλοσοφία μου είναι να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, άλλωστε αυτό περιμένουν και οι φίλαθλοί μας από εμάς».

 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τις μεταγραφές. «Προτού ξεκινήσει αυτή η περιπέτεια είχαμε έρθει σε προφορική συμφωνία με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή. Θα πάρουμε στόπερ, στο κέντρο είμαστε καλυμμένοι, αφού ήρθε και ο Ραντούικο, ενώ θα ψάξουμε για δύο επιθετικούς. Είναι δύσκολο να πούμε κάτι από τώρα για το νέο πρωτάθλημα. Ξέρουμε τους περσινούς και θέλουμε να δούμε στην προετοιμασία και τους καινούργιους παίκτες. Ο Ηρακλής πλέον πραγματοποιεί βήματα μόνο μπροστά. Βασικός σκοπός είναι να βρούμε σταθερότητα στο οικονομικό σκέλος. Σίγουρα δεν είμαι μάγος, όμως όλοι σε συνεργασία στοχεύουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».