Skip to main content

Μπομπαντίγια: «Περίπλοκη η υπόθεση παραμονής μου»

Για την ενέργεια του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τις πιθανότητες παραμονής του στον Άρη αναφέρθηκε ο Ραούλ Μπομπαντίγια.

 

Στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη μίλησε ο Ραούλ Μπομπαντίγια δηλώνοντας μετανιωμένος για το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά την αλλαγή του, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. 
 
Αναλυτικά:
 
«Ήρθα σε μια ομάδα που ήδη είχε μια αξιέπαινη πορεία στην Ευρώπη και ταυτόχρονα προσπαθούσε να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και για τη νέα περίοδο. Νιώθω τυχερός που αγωνίστηκα στα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και γενικότερα που φόρεσα φέτος τη φανέλα του Άρη. Δέθηκα με τον Σύλλογο και με τον κόσμο του και ένιωσα όμορφες στιγμές. Η ώθηση που μας δίνουν οι οπαδοί της ομάδας, είναι ανεπανάληπτη. Δυστυχώς, ο Άρης δεν κατάφερε να μπει στα playoffs, καθώς τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα ήταν αρκετά, παρόλα αυτά σίγουρα μένει το σερί των πέντε νικών που έκανε η ομάδα στο τέλος, γιατί δείχνει ότι ήμασταν διατεθειμένοι να παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή» 
 
Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Εμείς οφείλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε το παιχνίδι, ανεξαρτήτως από την αναμέτρηση στον Βόλο. Ο κόσμος μας ήταν και πάλι εκεί, απλά καταλαβαίναμε από τις αντιδράσεις του και την εναλλαγή συναισθημάτων, την έκβαση και του άλλου παιχνιδιού».
 
Για την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια της αλλαγής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν θα πω τα παρακάτω επειδή φιλοξενούμαι από την οπαδική εκπομπή του SUPER 3, αλλά επειδή τα νιώθω. Έχω μετανιώσει για την ενέργειά μου και είναι κάτι που ανέφερα και στον προπονητή, κ. Τσιώλη, όταν μιλήσαμε για το περιστατικό. Ζητώ συγνώμη από τον ίδιο, από τους συμπαίκτες μου, από όλη την ομάδα και τον κόσμο. Οι σφυγμοί εκείνη την ώρα ήταν αυξημένοι, πέρασαν από το μυαλό μου πολλές σκέψεις, όπως ότι μπορεί να είναι το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μου μπροστά στο κοινό του Άρη στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. Ήταν μια δυσάρεστη αντίδραση, ίσως κάτι το ανόητο, που ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Όταν ηρέμησα, κατάλαβα ότι είχα υπερβάλει και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να λύσω το θέμα με τον κόουτς, κάτι που έγινε».
 
Για την περίπτωση παραμονής του στον σύλλογο: «Η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς πρόκειται για δανεισμό από την Γκλάντμπαχ στον Άρη. Και πάλι δεν νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι επειδή βρίσκομαι στην εκπομπή του SUPER 3, αλλά επειδή αισθάνομαι έτσι. Από την πρώτη στιγμή ο παλμός της κερκίδας ήταν κάτι που με κέρδισε, που μου έδινε δύναμη να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα με αυτή τη φανέλα. Γνώριζα τη δυναμική του Άρη όταν έγινε η πρόταση στην Γκλάντμπαχ και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Έχω αποκομίσει ανεξίτηλες εμπειρίες και μακάρι, έστω και για έναν χρόνο ακόμα, να συνεχιστεί η παρουσία μου σε αυτή την ομάδα και να μοιραστώ ευχάριστες εμπειρίες. Αν πάλι δεν είναι αυτό εφικτό, θα έχω να θυμάμαι όλα όσα έζησα το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα και να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή, μπορεί η ζωή να τα φέρει έτσι και να αγωνιστώ ξανά στον Άρη».