Skip to main content

Μπόλονι:"Στηρίξτε τους νεαρούς"

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις στους φίλους του ΠΑΟΚ ζήτησε στήριξη από τον κόσμο για τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ στην ενδεκάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (20/11, 19:30) ένας ή δύο νεαροί ποδοσφαιριστές άφησε με δηλώσεις του την Πέμπτη (17/11) ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του "δικεφάλου" μιλώντας στη NOVA δήλωσε ότι μπορεί να εμπιστευτεί ορισμένους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, και ζήτησε παράλληλα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στο γήπεδο να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτών.

Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι δήλωσε

:"Μπορεί στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε αλλαγές, μπορεί να δούμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές έναν ή δύο. Ζητώ ευγενικά από τον κόσμο να στηρίξει τα νέα παιδιά γιατί πάντα είναι δύσκολο για κάποιον όταν ξεκινάει".

Ερωτώμενος ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του τρεις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό αυτός απάντησε:

"Είναι η πρώτη ημέρα προπόνησης μετά την επιστροφή των διεθνών. Ο Λάζαρ δεν είναι εδώ αυτή την στιγμή, ο Άριας και ο Κοντρέρας δεν έχουν γυρίσει."

Σε ότι αφορά στο στόχο του ΠΑΟΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, αλλά και των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων όταν έρθει εκείνη η μέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός απάντησε:

"Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για εμάς, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο στο πρωτάθλημα και να σημειώσουμε νίκη στο Europa League. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος και για αυτόν θα παλέψουμε".