Skip to main content

Μπόγρης: O ΠΑΟΚ με βοήθησε στο επόμενο βήμα της καριέρας μου

«Πάντα είμαι με τον ΠΑΟΚ, με όποιον και να παίζει, εκτός αν είμαι αντίπαλος του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Έλληνας σέντερ

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ από την οποία εξακολουθεί να έχει ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και για την αποψινή αναμέτρηση της Τενερίφης στην οποία και αγωνίζεται κόντρα στον Δικέφαλο μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 28χρονος Έλληνας σέντερ στην εφημερίδα «Forza»:

«Είχα περάσει μια πολύ καλή χρονιά στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Επίσης, ήταν η μόνη ομάδα, μαζί με την Τενερίφη, που ό,τι συζητήσαμε το καλοκαίρι, έγινε μέσα στη σεζόν. Οι περισσότερες ομάδες σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις και μετά τα… αλλάζουν λίγο».

Από την στιγμή που έγινε η κλήρωση και υπήρχε η πιθανότητα να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τενερίφη, ο Γιώργος Μπόγρης δεν δίστασε να εκδηλωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ μέσω των social media: «Πάντα είμαι με τον ΠΑΟΚ, με όποιον και να παίζει, εκτός αν είμαι αντίπαλος του! Τώρα που αν νικούσε θα ερχόμουν Ελλάδα δεν θα ήμουν»;

Μπορεί οι συμπαίκτες του να μην γνωρίζουν πολλά από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του: «Είναι μια ομάδα σκληρή ομάδα που προσπαθεί να χαμηλώσει το τέμπο του αγώνα. Δεν θεωρώ πάντως, ότι έχει κάποια σχέση με την ομάδα στην οποία έπαιζα εγώ. Τότε παίζαμε πολύ το pick and roll και ψάχναμε την έξτρα πάσα, ενώ φέτος στηρίζεται πολύ στο ένας εναντίον ενός και στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με τους ψηλούς. Πιστεύω ότι οι πολλοί Αμερικανοί και οι νεαροί δεν κάνουν και πολύ καλό στον ΠΑΟΚ, γιατί κάποια πράγματα που έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος στο μυαλό του, δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν».

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο με το οποίο ο Μπόγρης «ντόπαρε» τους συμπαίκτες του πριν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Μπασκόνια, τραγουδώντας ένα γνωστό σύνθημα του ΠΑΟΚ: «Τραγουδάω συνέχεια συνθήματα πριν από τους αγώνες, απλά τώρα έτυχε να υπάρχει κάμερα μπροστά. Πιο πολύ για πλάκα, αλλά και για να μπούμε σε ρυθμό. Τα περισσότερα από τα συνθήματα είναι του ΠΑΟΚ, άλλωστε έχουν βγάλει αρκετά οι φίλαθλοι του»!

Η Τενερίφη βρίσκεται στην 2η θέση της ACB και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ τις στόχους που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν: «Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ και έχουμε πάρει μερικές μεγάλες νίκες. Στην αρχή της σεζόν θέλαμε να είμαστε στην πρώτη οχτάδα στο τέλος του πρώτου γύρου για να παίξουμε στο Κύπελλο, να μπούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να φτάσουμε στο φάιναλ φορ στην Ευρώπη. Στο κύπελλο μπήκαμε, είμαστε κοντά στα πλέι οφ και μας έχει μείνει η Ευρώπη».