Skip to main content

Μπλόκο σε οπαδούς του ΠΑΟΚ για Αγρίνιο, «πράσινο» για του Ολυμπιακού

Χωρίς τον κόσμο του στο πλευρό του θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο «Δικέφαλος», την προσεχή Κυριακή.

Την απαγόρευση «οργανωμένης και μεμονωμένης» μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, αποφάσισε κατόπιν των εισηγήσεων της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Αντίθετα, επέτρεψε τη «μεμονωμένη μετακίνηση» φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε:

Α) Την Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Παναιτωλικού, και

Β) Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».