Skip to main content

«Μπλόκο» από τους Ηρακληδείς έξω από τα δικαστήρια

Κλειστή κρατούν, εδώ και περίπου δυο ώρες, οπαδοί του Ηρακλή την 26η Οκτωβρίου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, εν αναμονή της απόφασης του ανακριτή για τους 22 συλληφθέντες.
Κλειστή κρατούν, εδώ και περίπου δυο ώρες, οπαδοί του Ηρακλή την 26η Οκτωβρίου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Τα 80 περίπου άτομα έχουν αποκλείσει το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους 22 οπαδούς του Γηραιού, που είχαν συνελήφθησαν μέσα στην «Αυτόνομη Θύρα 10» τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης.

Το πρωί, οι 22 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες- δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα- και σήμερα αναμένεται να βγει η απόφαση. Η υπερασπιστική γραμμή των 22 κατηγορούμενων ζητάει τον ορισμό τακτικής δικασίμου με αντίστοιχη απόφαση για απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.

Από το πρωί τα 80 άτομα που είναι συγκεντρωμένα έξω από τα δικαστήρια, παρά την παρουσία της τροχαίας, ανοίγουν και κλείνουν το δρόμο σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης.