Skip to main content

Μπλόκαρε η σελίδα του ΑΣΕΠ λόγω των χιλιάδων αιτήσεων

Το τεράστιο ενδιαφέρον για τους διαγωνισμούς που προκηρύχθηκαν από ΕΥΑΘ και ΕΚΑΒ ανάγκασε να δοθούν παρατάσεις, Εμφανίστηκαν και sites μαϊμού του ΑΣΕΠ

Το ηλεκτρονικό σύστημα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έπεσε από την πληθώρα των αιτήσεων για διάφορους διαγωνισμούς.

Με την ανεργία σε υψηλότατο επίπεδο, οι προκηρύξεις ειδικά για μόνιμο προσωπικό (ΕΚΑΒ και ΕΥΑΘ) οδήγησαν κατά χιλιάδες τους υποψηφίους να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν.

Το ΑΣΕΠ, μάλιστα, αναγκάστηκε λόγω των προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα να δώσει συνεχείς παρατάσεις στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Έτσι, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες των οποίων -όπως αναφέρει η ίδια η ανεξάρτητη Αρχή - «το λογότυπο και η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι επιτηδείως κατασκευασμένα ώστε να δημιουργούν την εντύπωση στον πολίτη ότι προέρχονται από το ίδιο το ΑΣΕΠ».

Προτρέπει δε τους ενδιαφερομένους να ακολουθούν μόνο την επίσημη ιστοσελίδα (www.asep.gr). Διότι, πέραν του γεγονότος πως η κατάθεση της όποιας αίτησης είναι άκυρη σε αυτές τις ιστοσελίδες-μαϊμού, η παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν για συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό γίνεται βέβαια έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.