Skip to main content

Μπίλλιας για ΟΑΣΘ: Προσβολή για την πόλη η επιλογή Παππά

Είναι προσβολή για τους κατοίκους της πόλης η τοποθέτηση στη θέση του προέδρου ενός κομματικού στελέχους από την Αθήνα, είπε ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

«Μόνο οργή και θλίψη προκαλεί η τοποθέτηση στη θέση του προέδρου ενός κομματικού στελέχους από την Αθήνα», είπε ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρις Μπίλλιας σχολιάζοντας την επιλογή του Στέλιου Παππά, την οποία ανακοίνωσε νωρίτερα από την Θεσσαλονίκη ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Πάρις Μπίλλιας έγραψε ότι «το νεό ΔΣ του ΟΑΣΘ θα πρέπει να διαχειριστεί πολλά και σημαντικά προβλήματα, με πρώτο την πληρωμή των εργαζομένων και δεύτερο την επισκευή, συντήρηση και ανανέωση του στόλου των λεωφορείων».

Όπως τόνισε, «για την επίλυση των πρόβλημάτων απαιτείται ένα Διοικητικό Συμβούλιο με επιστημονική γνώση, τεχνοκρατική αντίληψη και εμπειρία. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου που ανακοινώθηκε σήμερα».

«Η δε τοποθέτηση στη θέση του προέδρου ενός κομματικού στελέχους από την Αθήνα μόνο οργή και θλίψη προκαλεί . Είναι προσβολή προς την πόλη και τους κατοίκους της».