Skip to main content

Μπήκε με το δεξί στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Λεβαδειακό (video)

Με σκόρερ τους Δημήτρη Πέλκα και Εβγκέν Σάχοβ, ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων του

Ποδαρικό με νίκη έκανε στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 2-1 τον Λεβαδειακό σε αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Καυτανζόγλειο Στάδιο».

Ο «Δικέφαλος» παίζοντας κατά διαστήματα καλά ποδόσφαιρο παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή του, ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτων του στο θεσμό.

Σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους» ήταν οι Δημήτρης Πέλκας (41΄) και Εβγκέν Σάχοβ (70')ενώ για τους Βοιωτούς είχε ισοφαρίσει ο Πέτρος Γιακουμάκης (46΄).

Σημειώνεται πως ο Κάρλος Ζαμπράνο έκανε ντεμπούτο με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε ως βασικός ο Μαουρίτσιο ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα με πέντε Έλληνες παίκτες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Δεληγιαννίδης, Μαουρίτσιο (63' Σάχοβ), Τσίμιροτ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (72' Ελ Καντουρί), Πέλκας (63' Βιεϊρίνια), Κουλούρης.

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Ναμάσκο, Μεντί, Φρανσίσκο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (46' Ζαραδούκας), Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (77' Βασιλείου), Γιακουμάκης, Καθάριος (69' Σίλβα).

Η βαθμολογία του 2ου γκρουπ

ΠΑΟΚ 3

Απόλλων Πόντου 3

Λεβαδειακός 0

Αιγινιακός 0