Skip to main content

Μπέτσης (Ατρόμητος):Κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ με διακριτικά στο Περιστέρι

Ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας ξεκαθάρισε πως η ρεβάνς κυπέλλου θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία οπαδών του «Δικεφάλου».

Για τη ρεβάνς κυπέλλου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», o Βασίλης Μπέτσης.

Ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας ξεκαθάρισε πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία οπαδών του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μπέτσης:

Για την παρουσία ή μη οπαδών του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι: «Πριν από κάποια χρόνια μετά από κάποια επεισόδια σε αγώνα με την ΑΕΚ, αποφασίσαμε ως διοίκηση πως δεν δίνουμε εισιτήρια στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να το σεβαστούν αυτό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά και ο επίσημος ΠΑΕ. Και είμαστε σίγουροι πως ο επίσημος ΠΑΟΚ θα το κάνει».

Για το ενδεχόμενο παρουσίας μεμονωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ: «Θα είναι αυστηρά τα πράγματα στις εισόδους. Δεν θα μπορεί να μπει κάποιος με διακριτικά. Μεμονωμένα μπορεί να μπει οποιοσδήποτε αρκεί να μην φέρει διακριτικά».

Για τον αγώνα: «Από τη φύση του είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Είμαστε αισιόδοξοι, καλή ομάδα έχουμε. Από εκεί και πέρα, θα φανεί στο γήπεδο».

Για το αν ο Ατρόμητος δίνει περισσότερο βάρος στο κύπελλο, από τη στιγμή που έχασε έδαφος στο πρωτάθλημα: «Κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα. Ίσως κάποιοι άλλοι παράγοντες μας στέρησαν βαθμούς, όμως, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».

Για το αν ο Ατρόμητος είναι ρυθμιστής στη μάχη του τίτλου επειδή φιλοξενεί τους τρεις διεκδικητές στο Περιστέρι: «Αρχικά, θεωρώ ότι δεν είναι μόνο τα ντέρμπι που θα κρίνουν τον τίτλο, αλλά και τα παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες. Είδατε ότι ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στην Τρίπολη, η ΑΕΚ ήρθε ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ουσιαστικό ρόλο θα παίξουν και οι φαινομενικά πιο μικρές ομάδες. Εμείς παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στα συγκεκριμένα παιχνίδια».