Skip to main content

Μπέος on air: Για πρωινό σε έχω, είσαι σκουλήκι και σκουπίδι (vid)

Ο παυθέντας Δήμαρχος Βόλου βρέθηκε σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, επιτέθηκε στον συντονιστή της συζήτησης και τελικά... σηκώθηκε κι έφυγε

Εκτός εαυτού βγήκε για μία ακόμη φορά, και μάλιστα εν ώρα ζωντανής εκπομπής, ο σε αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος ήταν χθες καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Astra, όπου εκλήθη να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου.

Όταν, λοιπόν, ο δημοσιογράφος του αποκάλυψε πως του θέτει ερωτήματα παλαιμάχων και φίλων της ομάδας, τότε ο κ. Μπέος άστραψε και βρόντηξε. «Του δημοσιογράφου δεν του δίνουν ερωτήσεις», σημείωσε και η συνέχεια ήταν άκρως επεισοδιακή, με τον πρώην παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου να... ανεβάζει στροφές.

«Μη βαράς το χέρι σε μένα. Από εσένα δεν δέχομαι ερώτημα. Ομολόγησες ότι τα ερωτήματα τα έδωσαν αυτοί», φώναξε ακολούθως και, σε έντονο ύφος, είπε: «Σε εκπομπή καραγκιοζιλίκι δεν κάθομαι». Παράλληλα, έκανε και μια αναφορά - σπόντα, λέγοντας ότι «τέτοια εκπομπή να κάνεις με τον Κούγια».

Στη συνέχεια ο κ. Μπέος θέλησε να αποχωρήσει, όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως «στα δύσκολα δεν κάθεται» να συζητήσει, για να λάβει την... αφοπλιστική απάντηση: «Ποια δύσκολα, για πρωινό σε έχω».

Οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά ακόμη, με τον κ. Μπέο να χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο «σκουλήκι» και «σκουπίδι της δημοσιογραφίας».