Skip to main content

(Μπελφο)Ντιλ πρόκρισης για Σταντάρ στη Λεωφόρο,3-0 τον Παναθηναϊκό-vid

Δυσαρέσκεια στο τριφύλλι μετά την παράδοση άνευ όρων στη βελγική ομάδα και τον Μπελφοντίλ και έντονος προβληματισμός για τον τραυματισμό του Μπεργκ.

Βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης γνώρισε ο Παναθηναϊκός καθώς έχασε στη Λεωφόρο με 0-3 από τη βελγική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Έντονες αποδοκιμασίες μετά τη λήξη της αναμέτρησης από τον κόσμο των πρασίνων που ζήτησε «νίκη και μόνο νίκη» στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ έντονος προβληματισμός επικρατεί στο τεχνικό αλλά και ιατρικό τιμ μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ.

Για πέναλτι σε χέρι του Λαΐφη διαμαρτύρονται στο τριφύλλι που αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 77΄λόγω αποβολής του Εμποκού με 2η κίτρινη κάρτα που έχασε και την μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του στο 50΄στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ ενώ αντίστοιχα οι άνθρωποι της Σταντάρ διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Κουτρουμπή.

Το σκορ για την Σταντάρ Λιέγης άνοιξε στο 61΄ο Σισέ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στιλ για το 0-1.

Στο 75΄οι Βέλγοι έκαναν το 0-2 όταν ο Σα βρήκε ωραία με κεφαλιά τον Μπελφοντίλ και αυτός με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο 90+2΄, η Σταντάρ Λιέγης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της όταν ο Μπαντιμπανγκά γύρισε την μπάλα στον Μπελφοντίλ και αυτός προλαβαίνοντας αρχικά τον Χουχούμη, πέρασε τον Στιλ και πλάσαρε προ κενής εστίας για το τελικό 0-3.

 

 

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μούτσι): Στιλ, Μέστο (77' Χατζηγιοβάννης), Μολέντο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Εμποκού, Λουντ, Κουλιμπαλί, Μπεργκ (29' Λέτο), Ιμπάρμπο (86' Ρινάλντι).

Σταντάρ Λιέγης (Γιάνκοβιτς): Χούμπερτ, Φε, Σολτς, Λαΐφης, Αντράντε (46' Φιόρε), Τρεμπέλ, Ραμάν (62' Μπαντιμπαγκά), Σισέ, Εντμίλσον Ζούνιορ (89' Μπενζά), Ορλάντο Σα, Μπελφοντίλ.