Skip to main content

Μπαράζ συναντήσεων Αποστόλου και Τσιρώνη στη Θεσσαλονίκη

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης πραγματοποιούν επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης ενόψει της 82ης ΔΕΘ.

Ο κ. Αποστόλου, στις 10.30 τι πρωί θα επισκεφθεί τη γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ. Μετά τις 12.30, ο υπουργός, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις σε αίθουσα της Διεθνούς Έκθεσης, με τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις Πυρηνόκαρπων και Ακτινιδίων, με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), με εκπροσώπους της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) και της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδος (ΕΦΧΕ).

Ο αναπληρωτής υπουργός Γίαννης Τσιρώνης θα συναντηθεί με την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, στις 10:30πμ.Aμέσως μετά, στις 11:00πμ στο Γραφείο Πρωθυπουργού στο ΥΜΑΘ, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη σύσκεψη για τις υδατοκαλλιέργειες και τις λιμνοθάλασσες με σχετικούς φορείς και εκπροσώπους απ΄ όλη την Ελλάδα.

Στις 12:30μμ θα ακολουθήσει συνάντηση του κ. Τσιρώνη με την Πανελλήνια ένωση Κτηνοτρόφων, σχετικά με θέματα κτηνοτροφίας.