Skip to main content

Μπαράζ συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 41 άτομα που επιδίδονταν σε παράνομες δραστηριότητες συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, κατελήφθησαν 41 άτομα να επιδίδονται σε παράνομες δραστηριότητες.
 
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:
 
•(3) άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών. 
 
•(6) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 54χρονης γυναίκας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για υπεξαίρεση, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα, έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές, κατά το παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα (υπεξαίρεση, απάτη και πλαστογραφία).
 
•(8) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. 
 
•(3) άτομα για περίπτωση ληστείας.
 
•(4) άτομα για κλοπές.
 
•(3) άτομα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου. Κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου.
 
Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν (14) παραβάσεις, για επαιτεία και παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.
 
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.