Skip to main content

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε Κατερίνη, Βέροια και Κιλκίς (φωτο)

Τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 25 και 22 ετών, έκρυβαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 42,4 γραμμαρίων στο αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Σε συνολικά εννέα συλλήψεις ατόμων, που κατείχαν ναρκωτικές ουσίες, προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας το τελευταίο 24ωρο.

Χαρακτηριστική είναι η σύλληψη τριών ατόμων στην Πιερία. Οι τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 25 και 22 ετών, έκρυβαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 42,4 γραμμαρίων στο αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφία).

Παράλληλα, συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 57 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Το απόγευμα της Παρασκευής, σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Ακόμη, συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 40 ετών και ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του 47χρονου και του 37χρονου μικροποσότητα κάνναβης, την οποία είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον 40χρονο, που εντοπίσθηκε στην ίδια περιοχή. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Τέλος, αστυνομικοί στην Κατερίνη πέρασαν χειροπέδες σε έναν 33χρονο ημεδαπό, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει 4 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.