Skip to main content

Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μεταξύ άλλων συνελήφθησαν και τέσσερις νεαροί που διέρρηξαν και προσπαθούσαν να κλέψουν σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Κορδελιό.

Εννέα άτομα συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, για κλοπές.

Αρχικά, το βράδυ της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Κορδελιού, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε τέσσερις νεαρούς, οι οποίοι διέρρηξαν και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας λοστός.

Το πρωί της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν δύο γυναίκες ηλικίας 52 και 35 ετών, οι οποίες από κοινού με έτερη συνεργό τους, αφαίρεσαν από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή των Αμπελοκήπων διάφορα προϊόντα.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα, δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» συνέλαβαν, στην περιοχή Χαριλάου, έναν 43χρονο ομογενή, ο οποίος αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από σούπερ-μάρκετ της περιοχής.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 47χρονο αλλοδαπό, διότι εντοπίσθηκε στο κέντρο της πόλης να κατέχει ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Τέλος, ξημερώματα της Τρίτης, 24 Ιανουαρίου, περιπολούντες αστυνομικοί, συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό στην περιοχή της Ευκαρπίας, διότι προσπαθούσε να αφαιρέσει σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που συνελήφθησαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.