Skip to main content

Μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στις 11:30 στην ΔΕΗ στην οδό Τσιμισκή θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας κάτοικοι της Τούμπας με αίτημα να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Στους δρόμους για διαμαρτυρία βγαίνουν σήμερα εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ, εκπαιδευτικοί και μέλη Συλλογικοτήτων και κάτοικοι από την Τούμπα.

Από τις 08:00 έως τις 14:00 εργαζόμενοι - συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Εγνατία.

Στις 09:00 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς έχουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση σε εκδίκασης ποινικής υπόθεσης.

Στις 11:30 στην ΔΕΗ στην οδό Τσιμισκή θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας κάτοικοι της Τούμπας, με αίτημα να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Στις 12:00 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα συγκεντρωθούν στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης στην οδό Κολοκοτρώνη. 

Στη συνέχεια μαζί με αδιόριστους θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση στις 13:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου με πρόθεση πορείας.