Skip to main content

Μπαράζ ληστειών στη Θεσσαλονίκη

Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες για κλοπές.
Δύο περιστατικά ληστειών συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στη Μενεμένη, άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 100 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Στις Συκιές άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε σούπερμαρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 300 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Εξάλλου, 32χρονος υπάλληλος εταιρείας σουπερμάρκετ κατήγγειλε ότι το απόγευμα του Σαββάτου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, μεταξύ του κόμβου Ευζώνων και των διοδίων Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Αθήνα, ΙΧ επιβατικό, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, παρεμπόδισε την κίνηση του οχήματός του, το οποίο ανήκει στο σουπερμάρκετ, και αφαίρεσαν από το χώρο των αποσκευών δύο σάκους με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Σε άλλη καταγγελία για κλοπή, αναφέρεται ότι 54χρονος δήλωσε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου άγνωστοι εισήλθαν στην επιχείρηση εμπορίας μετάλλων που διατηρεί στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και αφαίρεσαν επτά τόνους χαλκού και δέκα τόνους αλουμινίου. Στη συνέχεια φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε ΙΧ φορτηγό της επιχείρησης και διέφυγαν.