Skip to main content

Μπαράζ εργασιών στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης-Αναλυτικά τα σημεία

Αναλυτικά όλα τα σημεία σε περιφερειακό, Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, 4η Επαρχιακή Οδό και Οδό Λαγκαδά που θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

Σε νέες εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο προχωρούν αυτή την εβδομάδα συνεργεία από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, από σήμερα έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης οι εξής εργασίες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον

Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Επίσης, από σήμερα ως και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά (ρεύμα εξόδου) και συγκεκριμένα από τον κόμβο Κ12 (κλάδος εξόδου από την Περιφερειακή Οδό) ως και τον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία», με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Ώρα έναρξης των εργασιών είναι 08:00 το πρωί.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου.    

Σήμερα και αύριο θα είναι κλειστή η άνοδος του Ωραιοκάστρου (με κατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο). Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης – αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη (Λεωφ. Άλσους –μόνο για λεωφορεία) – Φυλλίρας – Θερμαϊκού – Παναγίας Σουμελά – Αεροδρομίου – Κονταξοπούλου και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης. Στην κάθοδο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 θα είναι κλειστή η κάθοδος. Κατά το διάστημα αυτό θα παραμείνει αποκλεισμένη η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδου θα είναι αδιάκοπη. Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου – Αεροδρομίου – Παναγίας Σουμελάς – Θερμαϊκού – Φυλλίρας – Λεωφ. Άλσους (μόνο για λεωφορεία) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη Λεωφόρο Άλσους με δεξιά στροφή στο φωτεινό σηματοδότη.

Τέλος, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής.

Από σήμερα έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Τιτάν.

Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά, με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης.