Skip to main content

Μπαράζ αστυνομικών ελέγχων στη Θεσσαλονίκη - 19 συλλήψεις

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές. Δεκαεννέα συλλήψεις.

Συνολικά 19 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, για υποθέσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, διωκτικά έγγραφα και παράνομη παραμονή, ύστερα από στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλοίκη.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος για τη σύλληψη φυγόποινων, την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

6 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών. Δύο εξ΄αυτών συνελήφθησαν έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική επίσης είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονου άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και ακινητοποιήθηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 82 γραμμάρια κάνναβης, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών.

•  2 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

11 άτομα, τα οποία δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι ειδικές δράσεις, που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.