Skip to main content

Μπαράζ αυτόφωρων συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις και δικογραφίες για 11 άτομα σχετικά με περιπτώσεις κλοπών και ληστείας, το τελευταίο 24ωρο στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Συνολικά οκτώ συλλήψεις, για περιπτώσεις κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών, πραγματοποίησαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο αλλοδαποί για διάρρηξη αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες χθες (17-03-2017), δύο αλλοδαποί ηλικίας 17 και 25 ετών, καθώς είχαν διαρρήξει και αφαιρέσει αντικείμενα από σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης.

Συνελήφθη νεαρός ημεδαπός για κλοπή από οικία στην περιοχή της Μαγνησίας

Βραδινές ώρες χθες (17-03-2017), 19χρονος ημεδαπός, επιχείρησε να διαρρήξει οικία στην περιοχή της Μαγνησίας, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της οικίας και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς λίγες ώρες νωρίτερα, διέρρηξε την ίδια οικία απ’ όπου αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά, καθώς επίσης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από έτερο σπίτι στην ίδια περιοχή.

Σύλληψη ατόμων για απόπειρα κλοπής από συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή της Πολίχνης

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (17-03-2017), από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 30 ετών, διότι εντοπίσθηκαν να έχουν διαρρήξει συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή της Πολίχνης προκειμένου να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία.

Συνελήφθη αλλοδαπή για απόπειρα κλοπής πορτοφολιού εντός αστικού λεωφορείου

Μεσημβρινές ώρες της 17-03-2017, 22χρονη αλλοδαπή, εκμεταλλευόμενη συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν σε αστικό λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει το πορτοφόλι επιβάτιδας, πλην όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές καυσίμων και μπαταρίας από οχήματα

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 17-03-2017, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, για περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφού διέρρηξαν καπάκια δεξαμενών καυσίμων τριών σταθμευμένων αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαίρεσαν συνολικά (20) λίτρα βενζίνης. Επίσης, αφαίρεσαν την μπαταρία από έτερο όχημα στην ίδια περιοχή.

Εξιχνιάσθηκαν περίπτωση ληστείας και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής, η οποία από κοινού με δύο συνεργούς της την 09-03-2017 εισήλθαν σε οικία 89χρονης στον Άγιο Αθανάσιο και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της ηλικιωμένης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ίδια δράστιδα σε δύο περιπτώσεις σε προγενέστερο χρόνο αφαίρεσε από το σπίτι της 89χρονης χρηματικό ποσό.

Εξιχνίαση διάρρηξης και κλοπής από οικία στην περιοχή της Σταυρούπολης

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Σταυρούπολης, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 19 και 26 ετών, καθώς την 27-02-2017, ο μεν πρώτος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι οικίας στην περιοχή της Σταυρούπολης και αφού παραβίασε την μπαλκονόπορτα, αφαίρεσε κοσμήματα από το εσωτερικό της οικίας, ενώ ο 26χρονος συνεργός του τον ανέμενε σε αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.