Skip to main content

Μπακογιάννη: Η μηδενική αξιοπιστία του Τσίπρα το πρόβλημα της χώρας

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότ χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή, διότι η χώρα δεν αντέχει να χάσει άλλο χρόνο.

«Το πρόβλημα της χώρας είναι η μηδενική αξιοπιστία του κ. Τσίπρα» ανέφερε, σε συνέντευξή της στη «Νέα Σελίδα», η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική παρατήρηση, είπε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ότι δεν είναι οξύμωρη η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εύχεται την έλευση επενδύσεων και το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης σύντομα και ταυτόχρονα να ζητά εκλογές, καθώς η ΝΔ εύχεται και εργάζεται για την έλευση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, «όμως έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό: Όλες οι επενδύσεις που είχαν ξεκινήσει επί κυβερνήσεως της ΝΔ, δυόμισι χρόνια μετά καρκινοβατούν».

«Πιστεύουμε ότι χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή, διότι η χώρα δεν αντέχει να χάσει άλλο χρόνο. Η Ευρώπη έχει μπει σε μία περίοδο ανάπτυξης και εμείς αδυνατούμε να ακολουθήσουμε. Δεν αντέχουμε άλλες ιδεοληψίες και εμμονές. Η χώρα χρειάζεται μία συνεκτική και αποφασισμένη κυβέρνηση, με όραμα και σχέδιο, η οποία θα φέρει επενδύσεις, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και έτσι θα μπορέσει να μοιράσει κοινωνικό μέρισμα στον ελληνικό λαό» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.