Skip to main content

Μουσλίμοβιτς: Ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς θα παίρνει τίτλο κάθε χρόνο

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει αφενός ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά πρέπει να γίνει και μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα», δήλωσε ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου»

Το εγκώμιο του Βλάνταν Ίβιτς έπλεξε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» ενώ παράλληλα απάντησε στο ερώτημα ποιος είναι καλύτερος, ο ίδιος του ή ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου»:

Για τον Πρίγιοβιτς:

«Με τον Πανιώνιο κατάφερε και σκόραρε ξανά. Είναι πάρα πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει τέτοιους παίκτες που είναι και ταυτόχρονα διεθνείς. Αυτό δίνει αξία στην ομάδα και δείχνει ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά».

Ο ΠΑΟΚ δείχνει αφενός ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά πρέπει και αφετέρου να γίνει και μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Για το ποιος είναι καλύτερος, Πρίγιοβιτς ή Μουσλίμοβιτς:

«Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ποιος βοηθάει την ομάδα και ο Πρίγιοβιτς έδειξε ότι το καταφέρνει αυτό πετυχαίνοντας πολύ σημαντικά γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Πραγματικά είναι πάρα πολύ χρήσιμος και προσφέρει και χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ».

Για την κατάκτηση του κυπέλλου:

«Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής και πολύ έξυπνος όπως μάλιστα ήταν και σαν παίκτης. Πρέπει να μείνει για πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ, ίσως και για 10 χρόνια ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σπουδαία δουλειά και με αυτόν κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ θα παίρνει ένα τίτλο».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ του χρόνου μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα:

«Με τον πρόεδρο που έχει ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη ευκαιρία. Κάνει πολύ δουλειά. Μπορεί του χρόνου να πάρει το πρωτάθλημα και να χτίσει μια μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».