Skip to main content

Μούρτος: Δεδομένο το δέος προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο αρχηγός του «Αυτοκράτορα» μίλησε για την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» αλλά και για το ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ στον θεσμό του κυπέλλου

Για την προετοιμασία του Άρη, την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο αλλά και το ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ για τον θεσμό του κυπέλλου μίλησε ο Σπύρος Μούρτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του «Αυτοκράτορα» για:

-Την φετινή προετοιμασία: «Είναι μια διαφορετική προετοιμασία από τις άλλες. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά ενώ δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμη το ρόστερ. Παρ' όλα αυτά δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση με στόχο τη βελτίωση».

-Την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ομάδα: «Το δέος είναι δεδομένο προς το πρόσωπο του. Είναι μια πολύ μεγάλη παρουσία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Τον ακούμε όλοι, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να δείξουμε ομαδική βελτίωση».

-Για τη φετινή ομάδα: «Περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα σε συνθήκες αγώνα. Όσο συμπληρώνεται το ρόστερ, ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα ολοκληρωμένη και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Να μπορέσουμε να είμαστε στα επόμενα φιλικά όσο το δυνατόν όλοι μαζί».

-Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όπως πέρυσι και πρόπερσι, θα είναι απαιτητική χρονιά, με πολλά παιχνίδια. Ξεκινάμε με το ντέρμπι κάτι που θεωρώ ότι είναι καλό. Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν από διπλούς αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν».