Skip to main content

Μουρίνιο: «Πλέον έχω μεγαλύτερο κίνητρο για να μείνω»

Τα περιστατικά που συνέβησαν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχουν πεισμώσει τον Ζοσέ Μουρίνιο ώστε να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως πλέον είναι πεισμωμένος να παραμείνει στον πάγκο της «λευκής βασίλισσας». 
 
Αναλυτικά:
 
«Δεν θέλω να μιλάω άλλο για αυτό το θέμα. Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις και μιλούν αντί για μένα. Αυτή είναι η αλήθεια και το έχει δει όλος ο κόσμος, δεν πρόκειται για φωτομοντάζ. Δεν κατηγόρησα κανέναν. Απλώς ρώτησα γιατί. Γιατί έγιναν όλα αυτά; Και ίσως πεθάνω χωρίς ποτέ να πάρω απάντηση. Μη με ρωτάτε άλλο για αυτό το θέμα γιατί δεν θα πω κάτι περισσότερο».
 
Για το αν όσα έγιναν τον ωθούν προς την αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας: «Πλέον έχω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η ομάδα έχει λευκή φανέλα και τώρα αυτό το λευκό έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία». 
 
Για τη δημόσια κριτική που του άσκησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας πως δεν του αρέσει να αγωνίζεται με αυτό το σύστημα: «Είναι γνώμη του και μπορεί να την εκφράσει. Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό».