Skip to main content

Μουμίν: Να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε την διαφορά

Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην προσπάθεια του συλλόγου στη Football League αλλά στην επερχόμενη αναμέτρηση εναντίον του Αιγινιακού

Για την προσπάθεια του Άρη στη Football League αλλά και για την αναμέτρηση εναντίον του Αιγινιακού με την οποία ξεκινά ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στη media day του συλλόγου ο Χουσεΐν Μουμίν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγώνα της Κυριακής: «Πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε σχετικά καλά για εμάς, θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο, το σερί των νικηφόρων αγώνων που έχουμε και να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε την διαφορά».

Για τον απολογισμό του για τον πρώτο γύρο: «Βαθμολογικά δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, κλείνει σε πολύ καλό επίπεδο. Το αγωνιστικό είναι λογικό ανα διαστήματα να είχαμε τα θέματά ματς, αλλά έχουμε βελτιωθεί και θέλουμε να το διατηρήσουμε».

Για τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα το τελευταίο διάστημα: «Μπορεί να φορμαρίστηκε η ομάδα, αλλά είναι η σοβαρότητα που βγάζει. Η ομάδα έδειξε ότι έχει τον τρόπο να τις αντιμετωπίζει και όλες τις ομάδες τις βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Πολύ καλό για εμάς ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό, γιατί μπροστά έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που με μία ενέργεια μπορούν να βάλουν γκολ. Ακόμα και αν δεν παίζουμε καλά έχουμε τον τρόπο».

Για τον παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή: «Πολύ καλή η συνεργασία μου. Έχουμε βρει ο ένας τον άλλον. Όποιος και να παίζει θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική η ομάδα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εγώ πιστεύω το κάθε ματς ξεχωριστά. Και την Κυριακή είναι ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί να κρατήσουμε και να αυξήσουμε την διαφορά».